• Numai online
  • -201,00 lei
  • Nou

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS, 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA - NON-REDEEM

400,00 lei
199,00 lei Economiseste 201,00 lei

Acest produs poate fi utilizat atat de PERSOANE FIZICE cat si de PERSOANE JURIDICE sau REVANZARE!
Se ofera FACTURA FISCALA conform legii.


1 Instalare ușoară și rapidă cu ajutorul echipei noastre tehnice
2 Livrare rapidă a produselor prin email
3 100% licențe autentice GARANTIE 12 Luni
4 Retail (varianta comerciala)
Cantitate


Descriere & aplicații

Obțineți totul cu Office 2019 Professional Plus. Aduceți productivitatea la nivelul următor cu cea mai nouă versiune de Office aplicații clasice și e-mail. De asemenea, vine cu noi instrumente de inking, tipuri de date, funcții, instrumente de traducere și editare, grafica de mișcare și modalități mai inovatoare de a lucra eficient!

Microsoft Office 2019 este succesorul Microsoft Office 2016. Microsoft Office 2019 este disponibil în 32-bits și 64-bits și este compatibil cu doar cea mai recentă versiune a Windows - Windows 10/ Windows 10S. Office 2019, la fel ca predecesorii săi, vine într-o varietate de pachete fiecare conceput pentru a satisface nevoile diferite. Fie că doriți Office pentru uz personal, fie pentru uz profesional, Microsoft are pachetul potrivit pentru dvs.

 Microsoft Outlook 2019 LicenceDeals.com

‣ Microsoft Outlook 2019

Trimiteți, primiți și gestionați e-mailurile în mod mai eficient cu Outlook 2019. Outlook vă acordă acces la toate contactele și adresele de poștă electronică stocate, oferindu-vă posibilitatea de a păstra informații despre parteneri și clienți la zi. Mai mult decât atât, aplicația îmbunătățită vă oferă mai multe posibilități cu carduri de contact actualizate, @mentions, Focused Inbox , carduri Ttravel Package etc. Pentru a minimiza volumul de muncă, puteți programa întâlnirile în diferite fusuri orare, să ascultați e-mailurile, să descărcați automat atașamentele din cloud și să setați mementouri la pop-up peste Windows în care lucrați.

 Microsoft Word 2019 LicenceDeals.com

 Microsoft Word 2019

Creați, editați și gestionați profesional documente de texte pe Word 2019. Cu noi instrumente pentru traducerea, citirea mai ușoară și scrierea mai naturală, vă puteți îmbunătăți capacitatea de a comunica și de a absorbi informații. Noua integrare a SVG, suport pentru sintaxa LaTeX, Microsoft Translator, Learning Tools sporesc productivitatea voastră. Documentele sunt acum mai ușor de găsit și mai convenabil pentru a naviga cu caracteristici precum book-like flipping(răsfoire) și Side to Side view (vizualizare).

 Microsoft Excel 2019 LicenceDeals.com

 Microsoft Excel 2019

Creați și gestionați tabele și implicați-vă într-o analiză mai puternică a datelor cu Excel 2019. În această versiune, Excel oferă tabele de toate tipurile din bazele de date contabile și de produse. Printre altele, noi caracteristici impresionante și funcții, ar fi formule, hărți, diagrame, vizualizări îmbunătățite, publicarea la Power BI, teme noi, selectarea de precizie și mai mult vă oferă noi metode pentru a afișa datele într-un mod atrăgător. Mai mult decât atât, vizuale îmbunătățite, îmbunătățiri de Inking, partajarea mai ușoară și caracteristici de accesibilitate mai bune vă permit să economisiți timp în timp ce vă bucurați de flux de lucru familiar.

 Microsoft PowerPoint 2019 LicenceDeals.com

 Microsoft PowerPoint 2019

Creați mai sofisticate și atrăgătoare vizual pentru a capta atenția publicului cu PowerPoint 2019. Cea mai nouă versiune de instrumentul bine-cunoscut vine îmbunătățit cu efecte vizuale, precum Morph Transition, Text Highlighter, Zoom capabilități. De asemenea, vă permite să faceți prezentările mai dinamice cu modelele 3-D, eliminarea fundalului, exportul la 4K, caracteristicile de înregistrare Ultra-HD și multe altele.

 Microsoft OneNote 2019 LicenceDeals.com

 Microsoft OneNote

Notebook-ul vostru digital personal, OneNote vă permite să tastați, scrieți sau desenați note și inserați imagini, audio sau clipuri video de pe web. OneNote este disponibil online și se sincronizează cu alte dispozitive. Permițându-vă să accesați, actualizați sau creați note noi oriunde vă aflați. Nu există nici o versiune actualizată 2019, dar OneNote 2016 este disponibil pentru Office 2019.

 Microsoft Publisher 2019 LicenceDeals.com

 Microsoft Publisher 2019

Creați publicații profesionale și cu un impact vizual folosind instrumentele simple cu Publisher 2019. Noua versiune sporește posibilitățile de publicare a graficelor de orice fel – pentru prezentări, publicitate, pliente, buletine informative, reviste și multe altele. În plus, alegeți să publicați în orice mod care se potrivește cel mai bine publicului: e-mail, PDF, XPS sau printuri de înaltă calitate.

 Microsoft Access 2019 LicenceDeals.com

 Microsoft Access 2019

Creați și gestionați bazele de date care utilizează instrumente puternice cu Access 2019.  Noua versiune suportă generația de aplicații de baze de date care funcționează direct pe browser, ceea ce îl face deosebit de subțire. Aplicația îmbunătățită, de asemenea, vine cu noi diagrame pentru vizualizarea datelor, Large Number (bigint) suport, reintrodus suport pentru dBASE (.dbf), precum și capacitatea de a sorta pe Property Sheet pentru formulare și rapoarte.

 Skype pentru afaceri 2019 LicenceDeals.com

 Skype pentru afaceri

Utilizați instrumentul de întâlnire puternic combinând aspectul familiar Skype și simțiți-vă cu caracteristicile de nivel profesional de Lync. Permițându-vă să vă conectați cu colegii, prietenii și partenerii, Skype for Business vă ajută să faceți cât mai multe din fiecare moment. Mai mult decât atât. Puteți utiliza dispozitivele pe care le aveți deja pentru a ajunge la întreprinderi printr-o platformă de nivel Enterprise, securizată, gestionată de IT.

Caracteristici

► Creați cu ușurință.
Produceți prezentări puternice, modele de date și rapoarte cu instrumente și, tipuri noi de diagrame și inserări îmbunătățite între aplicații.  

► Simplificați treabă.
Gestionați mai ușor timpul și contactele cu funcțiile Office Features.

► Colaborare ușoară.
Creați, partajați și co-creați documente în Word, PowerPoint și OneNote pentru productivitate mai rapidă ca niciodată, cu o varietate de instrumente de colaborare încorporate.

► Adăugați un impact vizual.
Faceți mai multe documente atrăgătoare, prezentări și foi de lucru cu o integrare SVG îmbunătățită.

► Rupeți bariera lingvistică.
Utilizați Microsoft Translator pentru a traduce rapid cuvinte, expresii și alte selecții de text într-o altă limbă.

► Accesibilitate îmbunătățită.
Utilizați Accessibility Checker actualizat și faceți documentele mai accesibile și faceți cunoștință cu standardele internaționale. În plus, puteți angaja efecte sonore pentru indicii audio pentru a vă ghida în timp ce lucrați.Activarea inițială a tuturor produselor achiziționate trebuie efectuată în termen de cel mult 3 luni de la data cumpărării. Rețineți că perioada de activare inițială nu este perioada de garanție a produsului - toate detaliile garanției sunt explicate în detaliu în secțiunea termeni și condiții.

Cerințe de sistem

 Procesor necesar: 1,6 GHz sau mai rapid, 2-Core (2,0 GHz sau mai mare recomandat pentru Skype pentru afaceri)
 Memorie recomandată:: 2 GB RAM (32-bit); 4 GB RAM (64-bit)
 Hard Disk Space necesar: 4 GB spatiu liber
 Afișaj necesar: 1280 x 768 rezoluția ecranului sau mai mare 
 Placа grafică necesară:: DirectX 9 sau o versiune ulterioară, cu WDDM 2.0 sau mai recentă
 Conectivitatea necesară:: Acces la internet (se pot aplica taxe) 
 Sistem de operare: Windows 10 SAC, Windows Server 2019, sau Windows 10 LTSC 2019.

1
429 Produse

Referinte specifice

Descarcari

Instructiuni

Descarcari (259.03k)
1
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS, 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA - NON-REDEEM

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS, 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA - NON-REDEEM

199,00 lei
400,00 lei
REDUCERE