• Numai online
  • La reducere!
  • -241,00 lei
  • Nou

Microsoft Windows 10 PRO, RETAIL, 32/64 bit, All Languages, Licenta Electronica.

300,00 lei
59,00 lei Economiseste 241,00 lei

Acest produs poate fi utilizat atat de PERSOANE FIZICE cat si de PERSOANE JURIDICE sau REVANZARE!
Se ofera FACTURA FISCALA conform legii.

- Valabilitate pe viata
- Garantie 12 luni 
- Retail (varianta comerciala)
- Activarea se poate face oricand
- Confirmarea cumparaturi ( factura)
- Fara restrictii
- Activare pe software original Microsoft
- Descarcare de pe pagina oficiala Microsoft
Cantitate

Transferarea licentei de Windows se va putea face doar daca folositi un cont Microsoft.

Contul Microsoft se adauga in pagina in care introduceti si licenta Windows:
Settings -> Activation


Neutilizarea contului Microsoft poate duce la imposibiltatea de a transfera licenta
sau chiar si imposibilitatea de a reinstala sistemul de operare daca placa de baza
nu a inregistrat licenta introdusa de dumneavoastra.

Descriere

Windows 10 Pro aduce înapoi Windowsul deja știut și încorporează îmbunătățiri semnificative. Windows 10 Professional are toate caracteristicile ale Windows 10 Home alături de punctualitate convenabilă de afaceri pentru criptare, log la distanță și crearea de mașini virtuale. Conceput pentru a merge cu Dvs. perfect între dispozitive Windows, acesta devine laptop final personalizat sau desktop la locul de muncă și acasă.

Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului popular de operare Microsoft. Pe lângă faptul că este cel mai rapid sistem de operare a Microsoft până în prezent, Windows 10 vine de asemenea cu un sistem de securitate integrată care vă ajută să vă protejați computerul de malware.

Noi caracteristici incitante

► Multi-doing.
Multi-doing redefinește modul în care oamenii își folosesc computerul. Această caracteristică face executarea a mai multor sarcini pe computer mai ușor decât oricând, permițându-vă să vizualizați până la patru ferestre simultan sau să creați mai multe desktop-uri virtuale. 

 

► Microsoft Edge. 
Microsoft Edge este noul browser de internet, un upgrade semnificativ a bine-cunoscutului browser Internet Explorer. Edge este conceput să fie cât mai adaptabil la modul în care lucrați, permițându-vă să scrieți sau să tastați note pe majoritatea paginilor web și să distribuiți cu ușurință aceste note oricui doriți. Edge introduce de asemenea o nouă vizualizare de citire, permițându-vă să citiți articole fără să fiți distrași. 

 

► Cortana.
Cortana, noul asistent personal digital, lucrează alături de dvs. pe tot parcursul zilei și vă urmărește pe toate celelalte dispozitive Windows 10 pe care le folosiți pentru a vă ajuta ori de câte ori și oriunde aveți nevoie. De-a lungul timpului Cortana devine propriul dvs. asistent personal, învățând mai multe despre dvs. în timp ce vă asistă. Aceasta este specializată să vă reamintește tot ce trebuie în momentul potrivit, astfel încât să uitați mai puțin și puteți face mai mult. Spuneți pe Cortana să caute prin fișierele și programele dvs. sau chiar să caute ceva specific în acestea sau pe Internet. 

► Unified core.
În același timp, Windows 10 reprezintă culminarea călătoriei de convergență a platformei cu Windows care rulează acum pe un singur nucleu unificat. Această convergență permite aplicațiilor să devină universalе, ceea ce înseamnă că acestea vor arăta și vor funcționa în același mod pe fiecare dispozitiv Windows, indiferent dacă utilizați un smartphone, o tabletă, un laptop, desktop sau chiar Xbox One. 

► Funcția Continuum. 
Funcția Continuum permite utilizatorilor să comute între modul laptop (tastatură și mouse) și modul tabletă în dispozitivele convertibile. Când doriți să utilizați numai ecranul tactil în modul tabletă, interfața sistemului de operare se schimbă pentru a face mai convenabilă utilizarea. După conectarea mouse-ului și a tastaturii sau dacă răsuciți laptopul, Windows va intra în modul desktop. Aplicațiile se vor deschide ca ferestre care sunt mai ușoare de deplasat cu mouse-ul. 

► Suport pentru calcul holografic. 
Windows este, de asemenea, primul sistem de operare care suportă holografic de calcul. Împreună cu HoloLens (dispozitiv separat), Windows 10 vă oferă acces la funcții uimitoare de realitate augmentată. Hologramele de înaltă definiție vor veni la viață în lumea voastră, integrându-se perfect cu mediul fizic. Hologramele amestecate cu lumea voastră reală vor debloca modalități complet inovatoare de a crea, de a comunica, de a munci și de a juca.

 

► Windows Ink .
Notați-vă ideile repede. Windows Ink Workspace este accesibil instantaneu oriunde v-ați afla, deci nu trebuie să vă faceți griji despre uitarea unei idei. Accesați rapid spațiul de lucru Ink prin apăsarea butonului „pix digital” sau direct din bara de activități. Chiar puteți să deschideți spațiul de lucru Ink înainte de a vă autentifica.

► Office. 
Funcțiile multitasking ale Windows 10 se împerechează perfect cu Office. Aranjați-vă ecranul oricum doriți, gestionați cu ușurință mai multe aplicații și documente Office pe un singur ecran și fixați fără efort până la patru dintre ele pentru a optimiza spațiul de lucru. De asemenea, aveți posibilitatea să glisați marginea partajată a aplicațiilor oriunde doriți, redimensionând cu ușurință ambele aplicații într-o singură mișcare.

► Gaming 
Jucați jocuri Xbox în 4K cu rezoluția de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD 1080p direct pe computerul vostru cu Windows 10. Redați în flux gameplay-ul și partajați clipuri din momentele cele mai epice ale jocurilor cu bara de jocuri încorporată. Cu Game Mode (modul de joc), Windows 10 optimizează modul în care funcționează computerul când jucați, eliberând mai multe resurse de sistem pentru jocuri.

Windows 10 Pro - perfect pentru afaceri

► Azure Active Directory.
Windows 10 Pro vă oferă posibilitatea de a vă conecta la orice domeniu de afaceri sau de școală, pentru a obține acces la fișiere de rețea, servere, imprimante și multe altele prin Azure Active Directory.

► Cea mai mare siguranță.
Păstrați-vă fișierele în siguranță cu BitLocker-un program de securitate avansat care vă ajută să vă protejați datele prin criptarea îmbunătățită și gestionarea securității. Obțineți aceeași securitate pe dispozitivele de stocare amovibile cu BitLocker To Go. Dacă dispozitivul vostru este pierdut sau furat, BitLocker și BitLocker To Go pun totul pe Lockdown, astfel încât nimeni altcineva nu poate accesa sistemele sau datele voștri.

 

► Protectie impotriva amenintarilor.
Windows 10 Pro include, de asemenea, Windows Defender Antivirus, care utilizează puterea cloud, optică extinsă, învățarea automată și analiza comportamentală pentru a vă proteja dispozitivele de amenințările emergente și sofisticate. În plus, actualizările automate vă asigură o protecție completă și continuă împotriva amenințărilor actuale și viitoare.

► Accesați oriunde, oricând.
Versiunea Windows 10 Pro este concepută pentru a vă permite să lucrați cât mai eficient posibil ori de câte ori doriți de oriunde vă aflați, permițându-vă să vă conectați la laptop sau pe desktop în deplasare prin Remote Log-In. De asemenea, puteți crea o mașină virtuală prin Hyper-V, care vă permite să rulați mai multe sisteme de operare în același timp. Fișierele Office precum Excel, Word și PowerPoint se stochează automat în cloud, care acționează ca o unitate virtuală online, astfel încât să puteți partaja și să lucrați la documente în timp real.


Activarea inițială a tuturor produselor achiziționate trebuie efectuată în termen de cel mult 3 luni de la data cumpărării. Rețineți că perioada de activare inițială nu este perioada de garanție a produsului - toate detaliile garanției sunt explicate în detaliu în secțiunea termeni și condiții.

Cerințe de sistem

‣ Procesorul necesar: procesor de 1 GHz sau sistem pe un cip (SoC)
‣ Memoria necesară: 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
‣ Spatiul necesar pe hard disk: 16 GB (32-bit); 32 GB (64 biți)
‣ Ecranul necesar: cel puțin 800 x 600 pixeli de rezoluție a ecranului sau mai mare 
‣ Placа grafică necesară:: DirectX® 9 procesor grafic cu driverul WDDM 1.0
‣ Conectivitatea necesară:: Acces la internet (se pot aplica taxe)

427 Produse

Referinte specifice

Produs nou
1
Microsoft Windows 10 PRO, RETAIL, 32/64 bit, All Languages, Licenta Electronica.

Microsoft Windows 10 PRO, RETAIL, 32/64 bit, All Languages, Licenta Electronica.

59,00 lei
300,00 lei
REDUCERE