TERMENI ŞI CONDIŢII PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE

ESTE NECESAR SĂ CITIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI ACEŞTI TERMENI ŞI CONDIŢII ÎN TOTALITATE.

VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI ŞI CONDIŢII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZĂ SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMŢĂMÂNTUL PARINŢILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Limitarea Responsabilităţii (Disclaimer)

Încercăm să furnizăm informaţii corecte, complete şi actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate aici, care intră în vigoare începând cu momentul primei accesări de către dumneavoastră a acestui site. Prin utilizarea acestui site de către un minor având vârsta sub 14 ani, dumneavoastră, în calitate de reprezentant legal al său, vă exprimaţi acordul la această utilizare şi consimţiţi la respectarea termenilor şi condiţiilor, în numele minorului, începând cu data primei utilizări a site-ului de către minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastră, în calitate de minor având vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, vă exprimaţi acordul şi consimţiţi la respectarea termenilor si condiţiilor, iar dumneavoastră, în calitate de ocrotitor legal al său, vă exprimaţi acordul la această utilizare şi consimţiţi ca el să se oblige la respectarea termenilor şi condiţiilor, începând cu data primei utilizări a site-ului de către minor.

Fără a aduce atingere drepturilor dumneavoastră garantate de lege, acest site şi toate informaţiile, inclusiv, fără a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile şi orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar în măsura în care sunt disponibile şi fără nicio declaraţie de garanţie sau aprobare, explicită ori implicită. În special, nu garantăm în niciun fel corectitudinea ori integritatea informaţiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declarăm şi nu garantăm acurateţea sau caracterul complet al informaţiilor furnizate pe acest site şi nu garantăm că utilizarea acestui site va fi neîntreruptă şi fără erori ori că site-ul şi serverele pe care este găzduit nu prezintă disfuncţionalităţi ori nu sunt infectate cu viruşi informatici.

În limita maximă permisă de lege, societatea S.C PROHOVER ONLINE TECHNOLOGY S.R.L nu va fi răspunzătoare în niciun caz, faţă de nicio persoană pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizării oricăror informaţii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fără a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite în urma utilizării sau imposibilităţii de utilizare, pierderii de informaţii sau de profituri, fie în temeiul răspunderii contractuale sau a răspunderii bazate pe neglijenţă sau pe alte acţiuni vătămătoare, rezultând din sau în legătură cu utilizarea acestui site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din aceşti termeni şi condiţii, în măsura maximă permisă de lege, nu vom fi responsabili pentru funcţionalitatea ori disponibilitatea acestui site.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea S.C PROHOVER ONLINE TECHNOLOGY S.R.L şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.

Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil de la deţinătorii de drept se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Conţinutul site-ului www.storygram.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronica fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanţilor societatii Prohover Online Technology SRL


Condiţii comerciale

Societatea S.C PROHOVER ONLINE TECHNOLOGY S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment datele şi preţurile din site în funcţie de schimbările ce au loc cu privire la serviciul oferit.

Modalitati de Livrare

 Livrarea electronica a software-ului (ESD)

 Livrarea electronica a software-ului exclude opțiunea plații la livrare.

Cheia electronică a software-ului este trimisă în termen de 48 de ore după îndeplinirea de către Cumpărător a obligației de plată a prețului.

Bunurile nu pot fi ridicate personal.

ATENȚIE!

Nu putem înlocui licențele deja primite de tine, chiar dacă ai greșit produsul dorit și prin urmare nu se pot returna nici banii, conform  OUG 34/2014.  

Licențele se înlocuiesc doar dacă sunt defecte și se urmează instrucțiunile noastre pentru a verifica defecțiunea lor.  

Nu ne asumăm responsabilitatea dacă nu te descurci să activezi sau instalezi programul pentru care ai cumpărat licența chiar și cu ghidurile și asistența noastră sau dacă nu poți comunica clar problema avută. Trebuie să fi conștient de produsul ales, de imaginile prezentate la pagina produsului, de descrierea sa înainte de a cumpăra produsul respectiv.

Societatea S.C PROHOVER ONLINE TECHNOLOGY S.R.L  îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment datele şi preţurile din site în funcţie de schimbările ce au loc cu privire la serviciul oferit.

ACTIVARE PRODUS

Produsul trebuie activat in perioada de 12 luni de la primire.

GARANTIE

 1. Ca probă a cumpărării, pentru procedura de garanție, va rugam să păstrați toate materialele și accesoriile furnizate împreuna cu produsul, în special factura.

2. Garanția pentru produsele cumpărate de consumatori este 12 de luni, iar garanția pentru produsele cumpărate de entități/persoane juridice nu este furnizată sau, dacă legea naţională prevede altfel, garanția se
aplică pe minimul perioadei de garanție determinate de lege.

3. Persoanele juridice pot contacta Vânzătorul cu solicitări de garanție în termen de 6 luni de la cumpărare, dar Vânzătorul nu este obligat sa răspundă unei astfel de solicitări.

4. Dupa expirarea garantie nu mai oferim suport technic.

ANULARE COMANDA

Poți anula comanda doar dacă nu s-a confirmat plata ei. O comandă finalizată este o comandă livrată și nu se mai poate anula.

Comenzile finalizate sunt comenzi a căror plată a fost confirmată.

Plățile cu cardul sunt confirmate imediat dupa plată. Plățile prin transfer bancar sunt confirmate în funcție de ziua plății și banca din care se plătește.

Dacă o plată s-a confirmat după anularea comenzii, te rog să ne contactezi pentru a-ți returna banii.