MICROSOFT VISIO PROFESSIONAL 2019

199,00 lei

- Garantie 12 luni

- Fara restrictii

- Activare pe software original Microsoft

Descarcare de pe site-ul oficial Microsoft

Cantitate
Stoc epuizat

GESTIONAREA PROFESIONALĂ A DIAGRAMELOR CU MICROSOFT VISIO PROFESSIONAL 2019

Crearea diagramelor conform reglementărilor din domeniu în Microsoft Visio Professional 2019

Și în ediția Professional 2019, Microsoft Visio rămâne instrumentul ideal de creare a diagramelor în cadrul companiilor și de orientare în acest sens cu ajutorul standardelor recunoscute din domeniu, precum standardul IEEE. În plus, Microsoft a întreprins mii de îmbunătățiri de detaliu și a introdus noi caracteristici, în principal, pentru facilitarea prelucrării proiectelor în echipele mari. Astfel, acest software se adresează în mod explicit utilizatorilor profesioniști. Totuși, este menținută bine-cunoscuta familiarizare facilă cu programul, asigurată mai ales prin nenumăratele șabloane și interfața Office consacrată. În plus, fiecare cumpărător beneficiază de un spațiu de stocare gratuit de 2 GB în OneDrive, soluția cloud proprie Microsoft. 

În ediția Microsoft Visio Professional 2019 generarea diagramelor este posibilă imediat după pornirea programului: aceasta este asigurată de sute de șabloane, bazate pe o selecție de peste 250 000 de forme. Periodic sunt introduse noi șabloane, întrucât aplicația de desktop se actualizează automat permanent. Apoi, diagramele finalizate vor putea fi partajate de către utilizatori nu doar ca seturi de date Visio, ci și pe internet: în acest scop, ediția Visio Professional 2019 acceptă reprezentările bazate pe web ale diagramelor sau chiar versiunea ca fișier PDF pentru utilizatorii care nu folosesc Visio pe dispozitivul propriu. Comentariile introduse ulterior de ceilalți utilizatori în diagramă pot fi vizualizate instantaneu și de creatorul proiectului, beneficiind astfel de feedback.

Special pentru Visio Professional 2019 și Windows 10, Microsoft a îmbunătățit, de asemenea, asistența pentru intrarea cu degetele și instrumentele de scris precum Microsoft Surface Pen. În acest mod, diagramele pot fi rafinate prin metode naturale de intrare, prin utilizarea cernelii virtuale sau chiar a degetelor, pentru colorarea formelor, deplasare, reorganizarea diagramelor și multe altele. Aceasta facilitează, de asemenea, utilizarea programului pe o tabletă, cum ar fi iPad Pro, pentru care este disponibilă o aplicație separată în magazinul oficial Apple. Pentru o colaborare mai bună cu alte persoane au fost îmbunătățite funcțiile dedicate adnotărilor și extinsă integrarea Skype for Business în interfața programului.

În ediția Microsoft Visio Professional 2019 datele noi sunt importate în mod direct din alte programe populare, precum Excel. În acest fel este economisit timp la prelucrarea diagramelor, deoarece intrările manuale sunt mai rare. Apoi, pentru însuflețirea fiecărei diagrame și redarea sistematică chiar și a informațiilor numeroase, sunt disponibile nenumărate culori, forme și grafice pentru evidențierea datelor cu adevărat importante pentru observator. Suplimentar, programul acceptă integrarea desenelor create în software-ul apreciat AutoCAD. Și aceasta contribuie semnificativ la extinderea paletei de funcții, deoarece sunt posibile și forme complexe.

Odată cu modificarea oricărui tip de date integrate anterior în diagramă, Microsoft Visio Professional 2019 va modifica imediat și reprezentarea proiectului. În acest scop programul scanează permanent datele încorporate – indiferent de proveniența lor sau dacă acestea sunt disponibile local sau în rețea –, după care transmite imediat modificările în diagrama actuală. Astfel, toate persoanele care lucrează la proiectul respectiv vor putea menține o vedere de ansamblu asupra proiectului, colaborând la o versiune unică a diagramei. Mai mult, renunțarea la actualizările manuale înlesnește procesul de lucru, economisind timp considerabil pe termen lung.

Microsoft a dezvoltat Visio Professional 2019 atât de mult încât este compatibil numai cu una dintre edițiile Windows 10. Nu este posibilă utilizarea software-ului cu o versiune Windows mai veche. Această ofertă presupune o licență unică pentru un computer de tip desktop sau un laptop. Nu există alte costuri de abonament. Microsoft garantează furnizarea actualizărilor pentru acest software pentru o perioadă de minimum cinci ani.

Sistem de operare: Windows 10
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spațiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezoluția de minimum 1 024 * 768 pixeli
Placă grafică: asistență DirectX 10 necesară pentru interfață accelerată GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox sau Microsoft Edge
Versiune .NET: necunoscut

Referinte specifice

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

MICROSOFT VISIO PROFESSIONAL 2019

- Garantie 12 luni

- Fara restrictii

- Activare pe software original Microsoft

Descarcare de pe site-ul oficial Microsoft

Write your review

1
MICROSOFT VISIO PROFESSIONAL 2019

MICROSOFT VISIO PROFESSIONAL 2019

199,00 lei
REDUCERE